/

Pienillä teoilla suuria asioita

 

Yhdistyksen vuosikokous 2017 pidettiin keskiviikkona  24.5. (helatorstaita edeltävä päivä) klo 18 Lomahyppäyksessä. Paikalla oli 11 jäsentä. Sääntömääräiset asiat saatiin käytyä läpi ja todettiin kulunutta toimintavuotta katsellessa, että se on ollut toiminnantäyteinen ja tuloksekas. Kosteikkoprojekti oli suuri mutta ilmeisen onnistunut.

Vuoden 2018 sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 20.5. klo 16.00 Aahollissa (Kirjalan kirkkotie 2, Rymättylä). Toimintakertomus ja -suunnitelma esitettiin. Jäsemaksu pidettiin entisellään eli 30 e. Hallitus jatkaa entisellään. Pari muutosta sääntöihin tuli: vuosikokous on tästä lähtien maalis-kesäkuun välisenä aikana sekä kokouskutsut voidaan jatkossa myös sähköpostilla. Ruokorauman salmen ruoppausta pyritään toteuttamaan ja mm. kaislanleikkuuta ja kosteikon hoitoa jatketaan.

Vuoden 2019 vuosikokous oli perjantaina 24.5.2019 klo 18.00 Lomahyppäyksessä. Kokous meni mukavasti kuluneen vuoden toimintaa tarkastellessa ja uutta toimintasuunnitelmaa esitellessä.

Kevään 2020 tilanteen vuoksi yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidettin 11.6. Taas kokoonnuttiin Lomahyppäyksessä. Kiitos, että saimme tulla.


Kuvia edellisistä kokouksista


Vesikasvinäytteet tunnistettiin ja niistä kerrottiin vuosikokouksessa 2016. Asiantuntijana biologi Matti Savoila.

 

Vuosikokous 2015 pidettiin Loma-Hyppäyksessä.