/

Pienillä teoilla suuria asioita

 

Oletko sinä yksi meistä ?

Nuikonlahteen tulee vettä yllättävän laajalta alueelta. Valuma-alueen laajuus on 19,2 km2. Ohessa on kartta, josta voit tarkistaa onko mökkisi/asuntosi Nuikonlahden valuma-alueella.

Viiden järven vedet laskevat Nuikonlahteen, yksi suurimmista Leikkistenjärvi, Rymättylään ajaessasi et voi huomaamattasi ohittaa sitä. Myös näiden järvien vesien puhtaus liittyy toimintaamme.

Jäseneksi liittyminen

Itämeri on kokonaisuudessaan toimenpiteitä vaativassa tilassa. Me yritämme pieneltä osaltamme vaikuttaa sen tulevaisuuteen. Jos haluat olla mukana meidän toiminnassamme tai olet muuten vesien suojelussa havaittavien toimenpiteiden kannattaja, jäseneksi voi liittyä ottamalla yhteyttä yhdistyksen sihteeriin. Jos yrityksenä tai yksityisenä henkilönä pidät toimintaamme hyvänä ja haluat vain tukea toimintataamme rahallisesti, voit liittyä kannatusjäseneksi yhdistykseen.

Yhdistyksen hallitus

Yhdistyksen puheenjohtaja on Juha Bang ja varapuheenjohtaja Pekka Viljainen. Sihterin työt hoitaa Carita Laine. Hallitukseen kuuluvat Heikki Hiltunen, Pertti Jokinen, Toni Koskinen, Carita Laine, Niina Onninen, Elias Sibelius ja
Antti Viljainen, varajäseninä Heljä Mäkilä ja Mika Törne.

Sääntömääräinen kokous

Sääntömääräinen kokous on kerran vuodessa, yleensä toukokuussa Rymättylässä. Hallituksen kokouksista ja sääntömääräisen kokouksen asiat julkaistaan tällä sivustolla kohdassa 'Kokoukset''.